Uw mandje is leeg

Tel: 06 309 44203

Offerte

Workshops

(Relatie)geschenken

Workshop najaar: 

Er zal worden gewerkt met diverse soorten bloembollen.  We vertellen u eerst graag meer over deze bijzondere rassen. Daarna gaan we zelf aan de slag met de bloembollen. U leert hoe u een grote rieten bollenmand in verschillende lagen vult met voorjaarsbloeiende bloembollen, zodat u in het voorjaar wekenlang plezier heeft van de wisselend opkomende bloemen.

U hebt de keuze uit een royale collectie bijzondere bloembollen. Bovenop planten we winterviooltjes, waardoor u gelijk met een fleurige mand naar huis gaat.

In het voorjaar zult u wekenlang steeds opnieuw verrast worden door prachtige en geurende bloemen! Voor alle materialen zoals de robuuste rieten mand, potgrond, violen en ruime keuze bloembollen wordt gezorgd.

Duur: ca. 2 uur – prijs €29,95 pp voor gehele arrangement incl koffie/thee op onze locatie in Voorhout.

Data met beschikbare plekken:

Woensdag 14 november 11 en 13.30 uur

Woensdag 21 november 11 en 13.30 uur

Vrijdag 23 november om 11 uur

Maandag 26 november om 11 en 13.30 uur

 

 


Workshop Heerlijke Kerst”-stuk

 

Ook dit narjaar verzorgen wij een workshop om tijdens de decemberdagen te kunnen genieten van een eigen gemaakt tafelstuk.

 

Bij deze workshop maakt u een tafelstuk met als basis een kerstkrans op een bord. Er wordt gewerkt met natuurlijke (groen)materialen en verse bloembollen op pot. En diverse leuke accessoires.

 

De duur van de workshop is circa 90 minuten en kost Euro 32,50 pp incl koffie/thee met iets lekkers op onze locatie in Voorhout.

Data met beschikbare plekken: maandag 10/12 - dinsdag 11/12 en woensdag 12/12 om 11 uur of 14 uur. Locatie: Voorhout in de Bollenstreek.

2010 Bloembollenoppot.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Contact